این موارد باعث میشود تا نتوان در آینده نزدیک شاهد حضور گسترده خودروهای برقی ایرانی و خارجی در خیابانهای کشور باشیم. اما بنا باشد تا میزان مصرف بنزین خودروها در ایران کاهش پیدا کند و تنوع ماشینها بیشتر شود، بهتر است که همان مسیری را که دیگر کشورها پیمودهاند، اجرایی کنیم.
صنعت خودرو با سرعتی بالا در حال برقی شدن است و با ادامه روند کنونی و فروش ماشین برقی توسط شرکتها و خرید خودرو الکتریکی از سمت مردم عادی، عرصه بر مدلهای بنزینی و دیزلی تنگتر و تنگتر میشود. یک خودروی برقی مزایا و معایب خاص خود را دارد و نمیتوان آن را صد در صد پاک دانست. با پیشرفت تکنولوژی، معایب این نوع خودروها به تدریج در حال برطرف شدن است و روزی خواهد رسید که انواع مختلف خودروی برقی در سرتاسر جهان فراگیر خواهند شد.
حقیر از سال ۲۰۱۴ خودروهای برقی را پیگیری و مطالعه می کنم
در پایان باید به معضل انرژی نیز اشاره کرد. مشکلاتی مانند نوسانات، قطعی یا اختلالات شبکه برق که در فصول گرم سال در ایران، کم رخ نمیدهد، میتواند برای استفاده از خودروهای برقی چالشآفرین باشد یا محدودیتهایی در پی داشته باشد.
میلاد گفته: ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ در ۱۲:۲۲ ب٫ظ سلام ماشین لباس شویی ال چی از درز زیر درب بالای محل فیلتر هنگام شستن آب می ریزه مشکل از چی میتونه باشه ممنون میشم راهنمایی کنید.
دومین دلیل که مانع استفاده از خودروهای برقی در خیابانها و جادههای ایران میشود، عدم وجود زیرساخت مناسب و ایستگاههای شارژ است. البته شرکت مپنا به صورت محدود ایستگاههای more info شارژ خودروهای برقی را در نقاطی از شهر تهران و کرج راهاندازی کرده است که جدیدترین آنها در میدان آزادی تهران قرار دارد.
پاسخ مثعود on ۹ مرداد ۱۴۰۳ at ۱۰:۲۶ همهشون ماکته
همچنین، این نوع موتور در برابر بار ناگهانی مقاومت زیادی دارد. در مقابل هزینه نگهداری این نوع موتورها به دلیل جاروبک (ذغال) و یکسوسازها بیشتر است.
مطمئن شوید که شیلنگ از هر دو طرف محکم بسته شده است در صورت نیاز با یک آچار آنها را سفت کنید. شینگ تخلیه در پشت ماشین لباسشویی قرار دارد و ممکن است به درستی به لولهی فاضلاب خانه وصل نشده باشد. مطمئن شوید که نشتی از شیلنگ تخلیه یا لولهی فاضلاب نیست. هرگز سر شیلنگ تخلیه در لولهی فاضلاب را آببندی نکنید.
این خودرو اگرچه نام ساینا را یدک میکشد، اما یک ماشین هاچبک است و در اصل ترکیبی از ساینا و کوییک به حساب میآید.
همانطور که قابل حدس است، خودرو خورشیدی از انرژی آفتاب برای تولید نیرو و حرکت استفاده میکند. خودرو خورشیدی معمولا دارای پنلهای فتوولتائیک است که توانایی تبدیل نور آفتاب به برق را دارد. برق تولیدشده توسط پنلها یا به صورت مستقیم در اختیار پیشرانه قرار میگیرد، یا در باتری ذخیره میشود.
آزادسازی واردات خودرو موجب شده است تا در کنار ماشینهای درونسوز، اتومبیلهای برقی نیز امکان ورود به کشور را پیدا کنند. ایران خودرو، سایپا، بهمن، کرمان موتور، مدیران خودرو، آرین پارس موتور، فردا موتورز، نبکا، نادین خودرو، مکث موتور و آریا دیزل شرکتهایی هستند که به معرفی و رونمایی از محصولات برقی برای عرضه به مشتریان ایرانی پرداختهاند.
آقای موریسون به خاطر تحصیل در رشته شیمی، بیشتر به فناوری باتری علاقه داشت تا صنعت حمل و نقل، از این رو وی مسیر متفاوتی را در پیش گرفت. البته دستاوردهای او در زمینه خودروهای برقی، الهامبخش سایر محققان و دانشمندان شد و آنها چند ماشین الکتریکی دیگر را توسعه دادند.
خودروهای برقی ایرانی سابقهای ۲۰ ساله دارند. اولین ماشین الکتریکی که توسط ایرانیها تولید شد، آریانا نام داشت. بعد از آن خودروهای برقی ایرانی دیگر در مراکز تحقیقاتی دانشگاهی و همچنین توسط شرکتهای خصوصی ساخته شد.